Din udfordring - vores udgangspunkt

Vores spidskompetence er CRM og effektivitet i salg og marketing.

 

Udgangspunktet er forretningen og de mål, vores kunder vil nå. Vi tror på, at der skal 2 ting til at skabe resultater: Den rigtige kombination af aktiviteter og en effektiv gennemførsel af dem.

 

For CRM er en proces, der ikke kun omfatter marketingafdelingen men også fx salg, kundeservice og produktudvikling.


 

Skræddersyede løsninger

Problemer er forskellige - det skal løsningerne også være. Vi lægger stor vægt på at forstå jeres situation, inden vi kommer med en løsning. En løsning der bygger på et solidt fagligt fundament og gennemprøvede metoder, men også praktisk erfaring.

 

Vi tror også på, at det ikke kun handler om gode råd. Vi lægger vægt på implementeringen, så de bliver en del af dagligdagen. I sidste ende handler om at skabe forandringer, der kan ’leve’ i organisationen uden vores medvirken.


 

Hvordan vi kan samarbejde

Der er flere muligheder. I vælger den, der passer bedst til jer og opgaven.

 

I alle tilfælde aftaler vi på forhånd de tids- og budgetmæssige rammer.

 

 

  • Rådgivning og projektledelse i forbindelse med en konkret opgave. Måske har I selv defineret den, ellers gør vi det sammen.
  • Interim job hel- eller deltids i en afgrænset periode.
  • "Klippekort-ordning" hvis I har behov for ad hoc assistance over en længere periode på fx et halv år.

Hvem er Attivo

 

 

Attivo er etableret af Michael Rasmussen i 2003. Han har en baggrund fra bl.a. SAS som CRM-ansvarlig og projektleder for udvikling af EuroBonus og fra TDC med ansvar for marketing, CRM, koncept- og produktudvikling og optimering af salgs-og marketingprocesser.

 

(Se LinkedIn)

 

I dag har Attivo derudover et netværk af kompetente samarbejdspartnere, der inddrages, når opgaven kræver det. Ingen opgaver bliver løst af juniormedarbejdere. Vi er overbeviste om, at ledelseserfaring og kendskab til virkeligheden fra den anden side af bordet er en fordel.

Michael Rasmussen der startede Attivo i 2003

 


 

Er du interesseret i en uforpligtende snak?